SP400 Demonterbar Grund

Den grunt monterade versionen av SP400 Demonterbar Grund kräver ett djup på bara 350 mm, vilket gör att den kan installeras i områden med begränsat markdjup.

SP400 Demonterbar Grund branschens första löstagbara pollare som har certifierats via krocktest.

Testad enligt BSI PAS 68, stoppade SP400 Demonterbar Grund framgångsrikt ett fordon på 7 500 kg fordon som färdades i 48 km/h och levererade ett totalstopp med penetration på 0 meter. Som en av de få certifierade avtagbara pollarna är SP400 ett perfekt val för att säkra platser där tillfällig åtkomst behövs.

Med vårt banbrytande grunda fundamentdesign kräver SP400 Demonterbar Grund ett djup på bara 350 mm, en bråkdel av djupet som hos en traditionell modell. Detta gör det möjligt för installation av omkretsskydd i stadsmiljöer som vanligtvis har ett tätt nätverk av underjordiska kanaler som kan kosta stora pengar att omdirigera eller flytta.

Den andra fördelen med SP400: s grunda fundamentkonstruktion är att den minimerar den tid och störningar som krävs för att installera produkten.

Pollarens avtagbara funktion ger kunderna möjlighet att ta bort den installerade produkten för att ge åtkomst för fordon vid behov. För att ta bort pollaren krävs lyftutrustning. För platser där mer regelbunden åtkomst krävs rekommenderar vi ett av våra automatiska system.