Gatubelysning med solceller

Vår solcellsdrivna gatubelysning använder en LED- och solcellsteknik i världsklass för att
förse en högkvalitativ belysning som fungerar året om och är oberoende av externa energikällor. Vi erbjuder en komplett design- och installationsservice för våra solcellsdrivna gatubelysningar, vilka kan levereras med dina specificerade lyktstolpar eller eftermonteras på befintliga stolpar.

Installationen är också enkel då man inte behöver förlägga kablage. Jämfört med konventionella elnätsalternativ halveras kostnaderna med vår solcellsdrivna gatubelysning.

Världsledande solcellsbelysning

Produkterna drivs av solenergi, med en teknik i världsklass och en batteriteknik (litium LiFEp04) som möjliggör pålitlig prestanda även under vinterhalvåret. Vi använder LED med hög lumeneffekt, högeffektiva litiumbatterier och den senaste solcellstekniken.

Intelligent styrning

Belysningsenheterna är rustade med en integrerad passiv infraröd sensor (PIR) som växlar till 100% ljusstyrka när fordon eller människor kommer in i ett fördefinierat område men sparar ström och minskar ljusföroreningar när området är obemannat. Detta säkerställer att belysningen fungerar från morgon till kväll.

Varje belysning har också en integrerad laddningsenhet som ständigt kontrollerar tillståndet för batteriets laddningskrets i syfte att optimera energinivåerna och säkerställa maximal effektivitet.

Kostnadsbesparande och underhållsfri

Vår solcellsdrivna belysning är ett populärt val hos lokala myndigheter och fastighetsföretag, där kostnadseffektiv belysning är särskilt viktig.

Vår belysning kan enkelt installeras på såväl befintliga som nya stolpar samt på vägg eller fasad för att ge strömfri och underhållsfri belysning i flera år.

Service av belysningsdesign

Vi erbjuder en fullständig designservice och kan ge råd om belysningslayout samt hur lux-nivåerna över din plats kommer se ut.

Installation och leverans

Vi erbjuder en komplett leverans- och installationsservice.

Hur mycket el genererar solceller?

Våra gatubelysningar har möjlighet att nå upp till 3000W.

Vart sitter batteriet?

I vår gatubelysning finns ett integrerat batteri, som sitter i solpanel, och har en livslängd på 10 år. Batteriet bör bytas ut efter 10 år, vilket är standard för vanliga batterier.

Går det att sätta belysningen på annat än stolpe?

Ja.

Vilka fördelar har solcellsdriven gatubelysning mot traditionell?

 • Inget koldioxidutsläpp
 • Ingen drivmedelskostnad
 • Inget underhåll

Vad har belysningens olika komponenter för livslängd?

 • Lampan 10 år
 • Batteriet 10 år
 • Solpanelen 20 år

Användningsområden:

 • Promenadvägar
 • Cykelbanor
 • Busshållplatser
 • Tågstationer
 • Parker och torg

Om ni behöver hjälp vilken belysning som passar just er får ni gärna höra av er till oss.

Läs mer om vår belysning här: Permanent solcellsbelysning 2023  

Tillsammans skapar vi trafiksäkra miljöer – For the love of lives®