Upptäck karriärmöjligheter hos ATA!

Välkommen till vår karriärsida! Vi är ett ledande säkerhetsföretag som är specialiserat på att erbjuda innovativa och pålitliga trafiksäkerhetslösningar. Vårt sortiment inkluderar allt från avstängningsmaterial och skyltar till påkörningsskydd som pollare och vägräcken. Som helhetsleverantör är vi med våra kunder hela vägen från idé till färdigt projekt, vilket gör oss unika på marknaden.

För att kunna erbjuda den bästa servicen och expertisen har vi två dedikerade säljavdelningar som fokuserar på olika affärsområden. Dessutom har vi avdelningar för inköp, ekonomi och marknad, som alla arbetar tätt tillsammans för att säkerställa att våra kunder får de bästa lösningarna och servicen.

Vi är alltid intresserade av att träffa engagerade och kompetenta individer som vill vara med och bidra i arbetet att skapa tryggare och säkrare vägar och miljöer. Vi tar gärna emot spontanansökningar, det gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till oss.

Lediga tjänster publiceras kontinuerligt här på vår hemsida. Vi uppdaterar sidan regelbundet, så håll utkik efter nya möjligheter som kan passa just dig. Skulle du ha några frågor eller behöva mer information är du varmt välkommen att ringa oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din spontanansökan till info@ata.se.

Tillsammans skapar vi tryggare och säkrare vägar för alla. Välkommen att bli en del av vårt team!

 

 

 

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET