TRAFIKSKYLTAR & VÄGSKYLTAR

ATA erbjuder ett komplett utbud av trafikskyltar och vägskyltar för alla typer av projekt. Våra skyltar är utformade för att uppfylla strikta säkerhetsstandarder och bidra till en tydligare och säkrare trafikmiljö. Oavsett om du är i behov av vägmärken, hastighetsdisplayer eller informationsskyltar, erbjuder vi lösningar som kombinerar hållbarhet med hög synlighet. Kontakta oss för att köpa in trafikskyltar och vägskyltar till er verksamhet!

Kontakta oss via formuläret!

Kontakta oss via formuläret!

CE-GODKÄNDA SKYLTAR

Hos oss hittar du ett omfattande utbud av trafikskyltar, alla noga utvalda och godkända för användning på allmänna vägar. Våra skyltar uppfyller strikta lagkrav och är CE-märkta enligt standarder för permanenta trafikskyltar. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt trafikskyltar för dina specifika behov och krav.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

 

Vad består en komplett skyltlösning av?

En komplett skyltlösning innefattar fundament, stolpe, skylt, låshylsa, klammer, tätningshuv och topphatt. Våra trafikskyltar säkerställer hållbarhet och synlighet i alla väderförhållanden.

Vilken längd på stolpe behövs?

Vilken läng en stolpe behöver ha beror på ändamålet. Till exempel på en cykelväg rekommenderar vi 3.15 m stolpar som är lite högre än standarden (2.85 m). Det finns flera längder, hör av dig så hjälper vi dig att finna rätt längd!