Fordonsutrustning

I de flesta situationer där vägarbeten utförs, används fordon för att underlätta och effektivisera olika arbetsmoment. Att ha rätt fordonsutrustning är avgörande för att säkerställa tryggheten för alla inblandade – från trafikanter till arbetslag. På ATA tar vi detta uppdrag på största allvar. Vår strävan är att alltid ligga steget före med fordonsutrustning som skyddar både de som arbetar på vägen och de som passerar.

ALLT FÖR SÄKRA VÄGARBETSFORDON

För att göra vägarbetsfordon så säkra som möjligt erbjuder vi en komplett lösning för varje behov – från den minsta varningslampan som säkerställer synlighet i mörkret, till avancerade TMA-skydd som absorberar stötar vid kollisioner och VMS-skyltar som tydligt kommunicerar med trafikanterna. Vår utrustning för vägarbetsfordon är noga utvalt för att fylla alla behov som våra uppdragsgivare kan tänkas ha och vi jobbar aktivt i vårt Innovation Center att utveckla våra produkter och ta dem till nästa nivå.

När behövs TMA-skydd?

TMA-skydd behövs för att skydda personal som ska utföra någon typ av fältarbete på vägen eller i vägområdet samt förbipasserande trafikanter. Exempelvis krävs varningsljus, vägmärken. Många gånger används även påkörningsskydd i form av barriärer eller krockkuddar, som är utformade för att gradvis minska kraften från en påkörning.

Läs gärna mer om våra olika typer av fordonsutrustning och ta gärna kontakt med oss för att diskutera era behov och utmaningar.

Tillsammans skapar vi en trafiksäker miljö – For the love of lives®

Kontakta oss via formuläret!

Kontakta oss via formuläret!