Rätt påkörningsskydd skyddar människor och egendom

För att skydda liv och egendom används påkörningsskydd i exempelvis garage, parkeringsmiljöer, industrier och bensinstationer. Väl utformade påkörningsskydd utomhus och inomhus höjer säkerheten för alla som vistas i området och minimerar skador vid kollision. Hos ATA hittar du ett brett utbud av påkörningsskydd, så som pollare, höjdhinder och hörnskydd.

Tillsammans skapar vi en trafiksäker miljö – For the love of lives. ®


 

Minimera reparation och underhåll

ATA tillhandahåller påkörningsskydd som är anpassade för både utomhus- och inomhusmiljöer, perfekt utformade för att hantera de specifika risker som finns i olika områden. Våra produkter är enkla att installera och är konstruerade för att stå emot extrema påfrestningar, vilket gör dem till en långsiktig lösning för ökad säkerhet.

  • Installationer med stumma ståndare: har ofta låg installationskostnad men får snabbt en högre livscykelkostnad när de utsätts för påkörning då de ofta måste ersättas.
  • Installationer med semi-flexibla ståndare: har en viss flexibilitet vilket gör att de klarar lättare kollisioner utan att behöva ersättas.
  • Installationer med energiabsorberande ståndare: ger en överlägsen kombination då de klarar högt ställda kollisionskrav utan att deformeras. Ger en låg drifts- och underhållskostnad då de flesta kollisioner inte behöver någon åtgärd.

VÅRT UTBUD AV PÅKÖRNINGSSKYDD

Vi erbjuder allt från robusta påkörningsskydd till lastbil till flexibla lösningar i gummi som skyddar utsatta hörn och kanter. Vi har allt för att öka säkerheten på din arbetsplats. Utforska vårt sortiment för att hitta den perfekta lösningen för er verksamhet.

Planera rätt från början!

Vi på ATA har lång erfarenhet av hur man utformar miljöer som skyddar både liv och egendom. Vi hjälper gärna till med vår erfarenhet med beräkningar för ditt unika projekt. På så vis kan miljön utformas på bästa sätt ur både ett skydds- och ekonomiskt perspektiv.

Kontakta oss via formuläret!

Kontakta oss via formuläret!

VAR OCH NÄR ANVÄNDS VÅRA PÅKÖRNINGSSKYDD?

ATA:s påkörningsskydd används i garage, parkeringshus och industrianläggningar, eller där det finns behov av att skydda människor och egendom från fordonsskador. Produkterna bidrar de till att minska underhållskostnader genom att förhindra skador på infrastruktur och utrustning. Våra påkörningsskydd är alltid testade enligt gällande standard, vilket gör det tryggt och enkelt att välja rätt lösning beroende på vilka krav som ställs.