Påkörningsskydd, XPENG Sverige

I år har vi haft ett framgångsrikt samarbete med vår kund XPENG Sverige. Vi har bland annat levererat flera typer av påkörningsskydd såsom hörnskyddrullstopp och bågformade skyddsräcken. Dessa påkörningslösningar passar utmärkt i industrimiljöer för att enkelt skydda konstruktion och människor, utan att göra större anspråk på golv/mark.

XPENG Sverige är mycket nöjda med hur samarbetet har fungerat. De berättar att kommunikationen har varit enastående och att vårt team på ATA initierade inledande diskussioner, flera platsbesök och kontinuerliga uppföljningar, för att säkerställa att produktdimensionerna och användningen var helt rätt innan projektet startade.

För oss är kundupplevelsen otroligt viktig, och vi är alltid glada att få feedback. XPENG Sverige har avslutat projektet med att säga: ”ATA är ett väletablerat företag inom branschen som verkligen kan skräddarsy lösningar efter olika arbetsmiljöer. När vi har nya behov framöver kommer vi definitivt rekommendera ATA som en potentiell leverantör.”

Det är fantastiskt att höra sådana positiva ord från våra samarbetspartners, och vi ser fram emot att fortsätta leverera skräddarsydda lösningar för olika behov.

Ni hittar våra produkter här.

ATA – For the love of lives®