På bilden Joel Hjärpe, Signalvakter Syd; Thomas Wuopio, ATA; Johan Pedersen, Signalvakter Syd; Anders Gillin, ATA.

ATA stärker sitt erbjudande för helhetslösningar genom att förvärva Signalvakter Syd.

ATA är marknadens mest kompletta leverantör av produkter och tjänster för vägar och vägarbeten. Genom att förvärva Signalvakter Syd breddas erbjudandet ytterligare, dessutom förstärks närvaron i södra Sverige. Nu kan vi erbjuda allt ifrån TA-planer till genomförande av kompletta trafikomläggningar och nyinstallationer med våra innovativa produktlösningar. Signalvakter Syd säkerställer ökad flexibilitet och servicegrad med personer på plats som trafikvakter och trafiklots samt utmärkningsansvariga. Vi stärker också vårt erbjudande vad avser TMA-chaufförer.

– Våra medarbetare är specialiserade på att kunna hjälpa till vid produktion, drift och underhåll av statliga och kommunala vägar, berättar Joel Hjärpe som tillsammans med Johan Pedersen startat bolaget.

– Vi ser fram emot att få bli en del av en större organisation, och hos ATA får vi en viktig roll i att fortsätta utvecklingen av verksamheten och våra kundrelationer, avslutar Joel.

– Signalvakter Syd har på ett imponerande sätt byggt upp en verksamhet sedan 2010, vilket vi med gemensamma resurser nu kan fortsätta utveckla. Förvärvet tillför ATA personer med bäst kompetens och den starkaste viljan i hela branschen. Vi ser fram emot att låta våra kunder ta del av deras kunskap och service, säger Thomas Wuopio, vd ATA.

För mer information om förvärvet eller ATAs verksamhet, kontakta vd Thomas Wuopio, thomas.wuopio@ata.se, 010-440 71 27.