VP Heavy Duty Aktiv

Skapa en säker trafikhantering på din etablering med VP Heavy Duty AktivKrocktestad enligt PAS 68 kan VP Heavy Duty Aktiv stoppa ett 1 500 kg fordon som färdas 32 km/h. 

Baserat på framgången med sortimentet av VP-pollare har VP Heavy Duty Aktiv utformats som ett mer robust alternativ för trafikhantering

Baserat på vårt framgångsrika VP-sortiment kan VP Heavy Duty Aktiv enkelt eftermonteras i befintliga system för att uppgradera ett område till en högre säkerhetsnivå. Pollaren i sig kommer i galvaniserad yta och är försedd med en svart hylsa, två band och ett lock i rostfritt stål.

Som ett trafikhanteringssystem kan pollaren användas tillsammans med en röd och grön trafiksignal för att instruera förare när det är säkert att passera genom systemet. Slingor är installerade i marken både vid både in- och utfart vilket signalerar systemet att ett fordon som har beviljats tillträde har passerat och att det är säkert att hissa upp pollaren igen.

Beroende på områdets behov kan vi erbjuda olika åtkomstkontrollalternativ som inkluderar –

  • Tag/bricka
  • Nummerplåtsigenkänning
  • CCTV
  • Knappsatsbehörighet
  • Tidsstyrning

Om ett befintligt åtkomstkontrollsystem redan finns kan vi integrera VP Heavy Duty Aktiv med det.

VP Heavy Duty Aktiv är idealisk för att kontrollera fordonstillträde till viktiga infrastrukturplatser med ett stort flöde av fotgängare som till exempel gågator eller stadsområden och där det identifierade hotet är från mindre fordon som rör sig med lägre hastigheter.