Fordonsspärr Bom

Fordonsspärren använder en hydrauliskt förstärkt horisontell balk som lagras under marknivå för att tillåta fordon att passera.

För att stänga accesspunkten, som denna produkt utgör, höjs hindret upp från sin nedsänkta position. Standardtiden det tar att hissa upp barriären är bara 3–5 sekunder. För ännu snabbare resning kan detta reduceras till mindre än 2 sekunder med tillägg av en valfri EFO-kontroll (emergency fast operation).

När stången är utplacerad ger den motståndskraft mot fordonsintrång, med ett skydd mot ett fordon på 7500 kg som färdas 80 km/h. Barriären har testats och godkänts enligt PAS 68 och den amerikanska DOS-standarden och uppnått betyg K12 L3.

Den senaste versionen av den här unika produkten erbjuder även en grunt monterad konstruktion som ett produktalternativ som gör att produkten kan installeras på ett markdjup av bara 300 mm.

Fordonsspärr Bom finns i olika bredder upp till 8000 mm, så att du kan skydda en infart av flera storlekar. Väl upphissad har balken en höjd över marknivå på cirka 800 mm-1100 mm.

Alla delar är varmförzinkade som standard och sedan lackerade i valfri RAL-färg. Produkten har omfattande korrosionsskydd och designad med tanke på användbarhet och livslängd.