Surface Mounted Tillfällig

Våra ytmonterade pollare är ett av världens första krocktestade, ytmonterade samt utbytbara pollarsystem som ger PAS 68-certifierat stötskydd.

Våra ytmonterade pollare är en PAS 68-lösning som kan användas snabbt och tillfälligt men som samtidigt stoppar ett fordon på 7 500 kg vid 30 km/h. Installation och borttagning av pollare går snabbt och enkelt.

Uppsättningen av pollare kan användas som en tillfällig säkerhetsåtgärd för att säkra och skydda ett område med kort varsel. Tack vare sin ytmonterade design krävs inga bultar, vilket gör att man lämnar marken oskadd. För att installera den behöver pollaren en förankringspunkt på vardera sidan.

Surface Mounted Tillfällig tillsammans med Surface Guard-barriär skapar det bästa och säkraste skyddet för fotgängare på marknaden idag. Sex pollare kan installeras på drygt tio minuter med rätt förutsättningar och verktyg.

Den lättanvändbara designen gör att pollaren kan användas som både yttre och inre avgränsning i ett område som ska skyddas. Pollarsystemet kan också installeras på en mer permanent basis om det behövs, till exempel om tidsomfattningen för skyddsbehovet förlängs eller blir permanent.

Denna lösning kan med fördel användas för att förhindra och stoppa fordonsattacker i miljöer som normalt är öppna för trafik, t ex gata i stadsmiljö under en festival. Anordningen har testats mot PAS 68 i både bultad och förankrad version.