SPTT Manuell

Tack vare sin unika design kräver SPTT Manuell en bråkdel av djupet att installera jämfört med en traditionell infällbar pollare.

De flesta krocktestade infällbara pollare har ett fundamentdjup på cirka 1500 mm, SPTT Manuell, å andra sidan, kan installeras med ett djup på bara 900 mm. Förutom att fungera som en djupbesparande funktion garanterar den dubbla infällbara designen smidig drift.

SPTT har krocktestats i enlighet med BSI PAS 68 och klarar framgångsrikt ett fordon på 7500 kg som körs i 64 km/h samtidigt som det uppnår mindreän en meters penetration. Produkten är baserad på den automatiska SPTT men denna variant styrs manuellt genom enkel användning av en handhållen batteriborrmaskin eller en manuell handvev.

Detta innebär att SPTT Manuell inte kräver någon el eller hydraulik för att höja och sänka pollaren, vilket gör den idealisk för avlägsna platser med begränsad tillgång till elförsörjning. Som en extra fördel uppskattar vi att den totala besparingen för ett manuellt system blir upp till 50% av ett helt automatiserat.

Pollaren levereras i en svart galvaniserad yta som standard, men vi kan också leverera pollaren ytbelagd i valfri RAL-färg eller design för att möta områdets estetik.