SPTT Aktiv

SPTT Aktiv är en aktiv PAS 68-klassad aktiv säkerhetspollare med en unik tvådelad utdragbar design som säkerställer smidig drift och samtidigt fungerar som en djupbesparande funktion.

SPTT aktiv kräver en bråkdel av djupet hos de flesta aktiva säkerhetspollare och är en av våra senaste innovationer inom krocktestad teknik.

Med ett djup på bara 900 mm kan SPTT Aktiv installeras i områden där traditionella djup för aktiva pollare inte är möjliga. Framgångsrikt testad enligt BSI PAS 68 stoppade SPTT Aktiv ett fordon på 7 500 kg som färdades 64 km/h och uppnådde under en meters penetration

SPTT Aktiv är unik inom hydrauliska säkerhetspollare som kanske den grundaste aktiva pollaren som klarar 7 500 kg fordon i 64 km/h. Dess grundare design gör att den kan användas på platser där markförhållanden och ledningar begränsar installationens markdjup. Denna pollare klarar ett stort antal rörelser per timme och är idealisk för platser med högt trafikflöde som till exempel i stadsmiljö.

Som med alla våra automatiska system kommer pollaren med ett PLC-styrsystem som standard. Våra styrsystem är utformade och byggda av vårt teknikteam och kan ställas in för att uppfylla de operativa krav som platsen har. SPTT Aktiv drivs av hydraulik, antingen med en extern HPU eller en integrerad pump.

Pollaren levereras i en smart svart, sherardiserad yta som standard men vi kan även leverera den i valfri RAL-färg.