SP50 Passiv

 SP50 Passiv är en av våra mest kostnadseffektiva lösningar för skydd mot fordonshot i hög hastighet.

SP50 Passiv är praktisk utan att spara på prestanda, vilket ger ett kostnadseffektivt alternativ för certifierat skydd mot höghastighetsattacker.
Med en kraftfull kärna av mjukt stål står SP50 Passiv emot ett fordon på 7 500 kg som färdas i 80 km/h. Designad för att skydda mot fordonsattacker i hög hastighet, har SP50 Passiv framgångsrikt testats mot BSI PAS 68.

Denna fasta HVM-pollare levereras varmförzinkad som standard för extra skydd mot korrosion. Detta hjälper också till att säkerställa produktens livslängd, vilket är viktigt när det gäller både säkerhet och estetik på platsen.

För ökad synlighet levererar vi SP50 Passiv med två reflekterande gula band som standard, så att den lätt kan ses av fotgängare och förare.

Vi förstår vikten av att ge våra kunder ett estetiskt tilltalande säkerhetsalternativ, som sådana kan vi ytbelägga SP50 Passiv i valfri RAL-färg eller komplettera den med en dekorativ hylsa för att matcha statsmiljöns krav.
Medan SP50 Passiv bara finns i en fast modell, har vi ett oöverträffat urval av kompletterande säkerhetsprodukter, allt från automatiska säkerhetspollare till avtagbara HVM-pollare, som erbjuder en komplett säkerhetslösning för området.
För att uppfylla produktens PAS 68-betyg måste den installeras i ett godkänt armerat betongfundament med 1,2 m avstånd från varandra. För platser där fundamentdjupet är begränsat rekommenderar vi vårt sortiment av grunt monterade pollare som i många fall klarar ett djup på endast 40mm.