SP400 Demonterbar

Denna version av SP400 Demonterbar kräver ett markdjup på bara 523 mm, vilket fortfarande gör det till ett mycket grunt alternativ för säkra skyddet mot en anläggning.

SP400 Demonterbar är baserad på den väldigt populära SP400 Grund och har konstruerats för att uppfylla samma säkerhetsbetyg, stoppande av ett 7 500 kg fordon som färdas i 48 km/h.

Den avtagbara designen på SP400 Demonterbar ger dig möjlighet att lyfta ut och ta bort den installerade pollaren för att tillåta tillfällig åtkomst vid behov. Lyftutrustning behövs för att ta bort pollarna. Med ett djup på bara 523 mm betyder det att pollaren kan installeras i områden där grunddjupet är begränsat. Grunda fundamentprodukter minimerar också den tid det tar samt störningar som orsakas av installation av pollare.

Produkten inom SP400-sortimentet finns i flera olika utföranden inklusive en automatisk, manuellt infällbar, grunt monterad och en fast variant. Vi har också en grundare version av den demonterbara pollaren som har testats enligt BSI PAS 68.

Den här demonterbara pollaren levereras i många olika estetiska utföranden. Den levereras galvaniserad som standard eller i en specificerad RAL-färg, om så önskas. Vi kan också erbjuda ett brett utbud av anpassade estetiska hylsor för att passa kundens och platsens krav.