SP400 Manuell

Tack vare sin unika design är SP400 Manuell det perfekta valet för att säkra avlägsna platser där det finns begränsad tillgång till en elförsörjning.

Med SP400 Manuell kan du vara säker på att du köper en beprövad högsäkerhetsprodukt. Påverkan är testad två gånger enligt BSI PAS 68. SP400 stoppade ett fordon på 7500 kg som färdades i 48 km/h samt i 64 km/h. När det gäller säkerhet förstår vi att livslängd är nyckeln, därav har SP400 Manuell utformats och tillverkats med tanke på användbarhet och erbjuder fantastisk tillförlitlighet.

SP400 Manuell manövreras manuellt genom enkel användning av en handhållen batteriborrmaskin eller en manuell vev. Borren driver en liten hydraulisk pump som höjer och sänker pollaren med lätthet (tar bara 12 sekunder att höja och sänka). För extra skydd är uttaget som gör att borren kan ansluta till och använda pollaren säkrad bakom ett högsäkerhetslås.

Att inte behöva vara beroende av el för att driva pollaren betyder att SP400 Manuell är ett idealiskt val för att säkra avlägsna platser där tillgången till elförsörjning är begränsad. Utöver detta uppskattar vi att en manuellt infällbar pollare kan spara upp till 50% jämfört med en automatisk modell.

SP400 Manuell levereras i en galvaniserad svart yta som standard, med ett topplock i stål och två band. Vi kan också leverera den i valfri RAL-färg eller passa den med en skräddarsydd dekorativ hylsa för att uppfylla dina områdeskrav.