SP30 Högsäkerhetspollare Passiv

SP30 Högsäkerhetspollare Passiv är en kostnadseffektiv lösning till skydd mot fordonsattack som passar de flesta säkerhetsprojekt i stadsmiljöer.

När det gäller prestanda och pris är SP30 Högsäkerhetspollare Passiv en av våra mest kostnadseffektiva säkerhetslösningar för stadsmiljö.

Med en tunn design som döljer sin styrka har SP30 Högsäkerhetspollare Passiv utformats för att enkelt klara ett fordon på 7 500 kg. Framgångsrikt test enligt BSI PAS 68 har utförts, där stoppade pollaren en lastbil på 7 500 kg som färdades i 48 km/h och uppnådde ingen penetration.

Vi kan också tillhandahålla automatiska, avtagbara och manuellt infällbara pollare från vårt breda sortiment av produkter för att ge dig en komplett säkerhetslösning i för den hotade miljön.

Som en testad och certifierad fast pollare måste SP30 Högsäkerhetspollare Passiv installeras i ett godkänt armerat betongfundament. Med en total rörlängd på 1655 mm har SP30 Högsäkerhetspollare Passiv ett grunddjup på bara 655 mm. För platser med djupbegränsningar rekommenderar vi att du tittar på vårt grunda monteringsområde som finns med djup på så lite som 40 mm.

SP30 Högsäkerhetspollare Passiv kommer i galvaniserad yta som standard som säkerställer produktens livslängd. Alternativt kan pollaren vara ytbeläggas i valfri RAL-färg eller utrustas med en dekorativ hylsa, vilket ger dig ett oändligt antal alternativ som matchar din omgivnings estetik.

Synlighet är en viktig fråga när det gäller säkerhet och som sådan kommer vår SP30 Högsäkerhetspollare Passiv med två reflekterande band som gör att fotgängare och förare uppmärksammas.