SP1000 Aktiv

SP1000 Aktiv är den första av våra högsäkerhetspollare som provats mot BSI PAS 68 och är en av de starkaste automatiska pollare som finns på marknaden.

SP1000 Aktiv är hydrauliskt manövrerad och klarar ett stort antal operationer per timme. De kan integreras med befintliga system såväl som i nyprojektering. Denna aktiva pollare med hög säkerhetsklass kan specificeras för att skydda mot höghastighetsattacker.

SP1000 Aktiv finns även som grundmonterad fast version, med grunt fundament med ett installationsdjup på bara 112 mm.

Pollaren har testats mot både BSI PAS 68 och ASTM F2656. I testen har pollaren körts på i 48 km/h av en fullastad lastbil på 7 500 kg, samt i 80 km/h av en fullastad 7500 kg lastbil och vid varje tillfälle stoppades fordonet fullständigt.

Den är idealisk för högsäkerhetsskydd av platser där fundamentsdjupet är ett problem och där infrastrukturen kräver hög skyddsnivå. Denna produkt är en av de starkaste på dagens säkerhetsmarknad.

Levereras som standard i galvaniserad yta med hylsa i rostfritt stål. Alternativt kan SP1000 vara nylonbelagd i valfri RAL-färg eller utrustad med en dekorativ hylsa efter eget önskemål om ytfinish.