SP100 Manuell

SP100 Manuell är en kollisionstestad lösning som inte kräver någon ström för att fungera.

SP100 Manuell infällbar pollare är idealisk för platser där det finns få trafikrörelser men det finns fortfarande ett krav på högsäkerhetsskydd. Det har testats framgångsrikt enligt BSI PAS 68, vilket framgångsrikt stoppat ett 3500 kg fordon vid 48 km/h, vilket gör produkten väl lämpad för yttre områdesskydd.

SP100 Manuell är utrustad med en lyftassistansmekanism som standard, vilket minskar pollarens lyftvikt med upp till 60%. Detta gör denna högsäkerhetspollare enkel att hantera för alla användare. SP100 finns i olika utföranden och är galvaniserad som standard med två gula reflekterande band.

Den finns också med en monterad rostfri hylsa eller målad i valfri RAL-färg. Ett vikbart, rostfritt stålhandtag erbjuds som standard med den rostfria hylsan medan ett svart handtaghör till alla andra versioner av pollaren.

SP100 finns också i en fast modell för att komplettera det infällbara modellutbudet. Detta ger kunderna en komplett lösning för områdets säkerhet och åtkomstkrav. Den fasta modellen har konstruerats mot samma kapacitets som manuellt manövrerbara.