Sentinel Vägspärr

Art.Nr. 77200202000
Sentinel Vägspärr erbjuder det ultimata skyddet för infart till en anläggning. Vägspärrens robusta konstruktion och höga korrosionsskydd ger pålitlig prestanda i flera år.  

Sentinel Vägspärr är utformad och krocktestad för maximal säkerhet mot fientliga fordon.

Denna vägspärr kan antingen användas som ett “last line of defense” i ett områdesskydd eller t ex som en stoppgräns för fordon som ska genomsökas innan tillträde till specifik anläggning beviljas.

Förutom att kunna kontrollera fordonspassage utgör lösningen även ett tydligt hinder och stopp för fotgängare tack vare sin höga synlighet. Vid normal hantering kan Sentinel Vägspärr höjas eller sänkas på mellan 4–6 sekunder. Produkten kan kompletteras med en EFO (Emergency Fast Operation) som reducerar tiden till under två sekunder

Denna vägspärr är designad för skydd mot fordonshot (HVM, Hostile Vehicle Mitigation) och är certifierad enligt K12 L av U.S Department of State. Hydrauliken ligger skyddad i konstruktionen vilket förhindrar sabotage.

Vägspärren är helt galvaniserad för att ge omfattande korrosionsskydd. Det övre locket är svartmålat som standard med en halkskyddad yta. Anpassade färger och mönster är tillgängliga om det behövs. Som tillval finns en frontplatta med LED-lampor för att öka produktens synlighet för fotgängare och fordon som närmar sig.

Vägspärrar används vanligtvis för att säkra anläggningar som har breda ingångar, där estetik inte är högsta prioritet eller där flera former av åtkomstkontroll behöver användas.