Tillfälligt Fordonsskydd - Surface Guard

Surface Guard-systemet är speciellt utformat för att snabbt erbjuda skydd mot fordonattacker vid tillfälliga evenemang eller större tillställningar där säkerhet är av yttersta vikt.

Med Surface Guard kan du snabbt och enkelt etablera och avetablera ett effektivt skydd utan behov av tunga lyftredskap. Vår modulära och ytmonterade design gör det möjligt att installera systemet på mycket kort tid med hjälp av lätta fordon.

Detta innovativa skyddssystem har vunnit Counter Terror Awards i kategorin Physical Security Award.

Surface Guard är inte bara effektivt, det är också estetiskt tilltalande och skapar en trygg atmosfär utan att ge en hotfull känsla. Dess flexibilitet gör att det passar för olika scenarier och tillåter passage för fotgängare, rullstolar och cyklister.

Vår lösning kan även anpassas med extra tillval, såsom genomfarter för fordon med tillstånd, och är enkel att transportera och förvara. Med möjlighet att stapla enheterna platt på en lastpall minskar vi antalet leveransfordon som behövs jämfört med traditionella betong- eller stålbarriärer.

Kontakta oss idag för att säkra din nästa evenemang eller tillställning på ett enkelt och effektivt sätt med Surface Guard.