Excalibur 125 mm Passiv

Gjuten av ultrastarkt manganstål finns Excalibur Passiv pollaren i två varianter, 90 samt 125mm i diameter.

Excalibur pollare är smal till formen och gjuten i manganstål som är känd för sin höga slaghållfasthet och motståndskraft mot nötning.

Excaliburpollaren finns i två krocktestade modeller och kan levereras med antingen 90 mm eller 125 mm i diameter. De unika egenskaperna hos manganstål, som används för gjutning av pollaren, gör materialet idealiskt vid tillverkning av högsäkerhetspollare.

Excaliburs smala profil gör att den med lätthet passar in miljön som den ska installeras i. Båda modellerna kan levereras i obearbetat skick eller kan matchas med platsens estetik genom att måla dem till valfri RAL-färg eller kompletteras med dekorativ hylsa.

Excalibur är inte bara otroligt stark utan kräver även endast ett fundamentdjup på 300 mm för att installera, vilket gör den till en av de grundaste pollarna utanför vårt utbud av pollare med grunda fundament.

125 mm-varianten
Framgångsrikt testad Enligt BSI PAS 68 har Excalibur 125mm-varianten stoppat ett fordon på 7 500 kg som färdades i 32 km/h med 0 meters penetration. Den här modellen är det perfekta säkerhetsalternativet för att skydda miljöer för fotgängare mot fordonsattacker. 125mm-varianten finns även som demonterbar pollare för att skapa möjlighet att tillfälligt ge fordon tillgång till säkrat område.