Centurion Grund

Centurion Grund är en av marknadens kraftfullaste, mest slimmade och grundaste pollare vilket gör den till ett attraktivt alternativ för att skydda viktig infrastruktur.

Krocktestad enligt IWA 14 är Centurion Grund en av marknades kraftfullaste alternativ när det kommer grund montage. Pollaren har testats mot ett 7.200kr tungt fordon som färdades i 80km/h mes endast två meters penetration.

Med sitt grunda fundament på endast 170mm är pollaren väl anpassad för installation i stadsmiljö eller för andra förhållanden där traditionella fundament inte kan användas. Fundamentet till denna pollare kan tillhandahållas i flera olika storlekar och former för att passa in i den miljö som installationen ska göras i.

Med sin slimmade design och jämfört mot andra kraftfulla pollare är Centurion Grund ett attraktivt alternativ för skydd mot fordonshot där man samtidigt vill undvika känslan av en fästning byggs. Pollaren kan förses med en mängd olika överdragshylsor för att skapa ett tilltalade estetiskt uttryck i den tilltänkta miljön. Pollaren är varmförzinkad och kan byggas samman med andra installationer så som gatubelysning, bänkar mm.

Centurion Grund kombinerar ett förstklassigt skydd mot fordonshot med en estetiskt tilltalande design.