Westminster Grund

Westminster Grund kombinerar styrkan hos den fasta modellen med en bråkdel av djupet.

Westminster Grund är tillverkad av en speciell stålkonstruktion vilket ger den hög slaghållfasthet och en förmåga att absorbera stora mängder energi utan sprickor uppstår.

Den grunda fundamentstrukturen har testats enligt BSI PAS 68, vilket med framgång stoppat 7 500 kg vid 64 km/h med 0 meters penetration.

Med vår avancerade grunda monteringsteknik kräver Westminster ett grunddjup på bara 150 mm, vilket gör det till ett perfekt alternativ för stadsområden med täta underjordiska transportnätverk, parkeringsplatser eller källare där en traditionell fast pollare inte skulle fungera.

Vår avancerade grunda monteringsteknik minimerar också drastiskt den tid det tar och störningar som orsakas av installation av pollare, samtidigt som det sparar kostnader för installation. Ett koncept som visat sig väldigt framgångsrikt när det gäller att säkra stadskärnor, flygplatser, skyskrapor och annat där grunddjupet är begränsat.

Med en snygg räfflad profil och spetsig topp är Westminsterpollaren inspirerad av regionen i England som den fått sitt namn efter. På framsidan av pollaren finns en sektion som är utformad för att applicera en företagslogotyp eller en topp. Detta är en ATA/ATG Access-unik produkt.