Impeder 50S Passiv

Impeder 50S Passiv är den pollare ur Impeder-serien som har grundast fundament men som ändå står emot ett fordon på 7 200 kg som färdas i 80 km/h.

Impeder 50S Passiv har utformats för att skydda mot höghastighetsattacker och har testats enligt IWA 14–1vilket står emot ett 7 200 kg fordon i 80 km/h. Testad i en uppsättning av två pollare stoppade Impeder 50S framgångsrikt fordonet med bara 3 meters penetration. 

Med ett grunddjup på bara 300 mm kan Impeder 50s Passiv installeras på platser där utgrävningsdjupet är begränsat. För platser med ännu större djupbegränsningar rekommenderar vi att du tittar på vårt utbud av grunt monterade pollare som går så lågt som 40 mm. 

När det gäller säkerhet är lösningens livslängd av yttersta prestanda varför pollaren levereras galvaniserad. Pollarna monteras i antingen ett armerat betongfundament eller betongingjuten I-balk. 

Vi förstår att varje projekt är annorlunda och att de estetiska behoven i en omgivning kan variera kraftigt. Medan Impeder 50S Passiv levereras i galvaniserad yta som standard, erbjuder vi också möjligheten att pulverlackera pollaren till valfri RAL-färg, eller så kan den också utrustas med en skräddarsydd dekorativ hylsa. Detta ger dig det utseende du behöver utan att kompromissa med säkerheten.