Bristorm AV Vajer

Bristorm AV Vajer-systemet från ATG Access består av ett antal spända stålvajerlösningar som är krocktestade och godkända i enlighet med: BSI PAS 68.

Bristorm AV Vajer-sortimentet består av ett antal spända stålvajer-system med antingen sju eller tio vajrar som stöds av stolpar och avslutas vid ankarstolpar. Här finns möjligheten att skapa ett mycket långt och säkert antifordonsskydd.

Varje variant av anti-fordonstaketet har krocktestats och godkänts i enlighet med: BSI PAS 68. Det innebär att staketet/barriären hindrar ett fordon som väger 7 500 kg vid hastigheter mellan 45-80 km/h med en penetration mellan 2-4 m. Staketet i sig består av ankarstolpar, stolpar, vajer och infästningar.

För att ge systemen extra skydd och säkerställa livslängden, är stolparna varmförzinkade i enlighet med: BS EN ISO 1461 som standard. Medan stålvajern är förzinkad och HDPE-belagd enligt EN 10264-2: 2002 eller EN 10244-2. Tjockare beläggningar finns att tillgå. Vi kan även pulverlackera staketet till valfri färg enligt kundens önskemål.