Pilotprojekt med vår solcellsbelysning i Sollentuna

Vår solcellsbelysning strålade under årets mörkaste decemberdagar!

Tillsammans med Sollentuna Energi & Miljö (SEOM) testas vår solcellsbelysning i en hundrastgård i Sollentuna. Belysningen installerades i slutet av september förra året och har sedan dess lyst upp  alla mörka dagar och nätter, trots mycket snö och kyla.

Vår belysningslösning i Sollentuna är perfekt för de platser som behöver belysas extra under vinterhalvåret. I detta fall används en temporär belysningslösning, vilket innebär att av- och på etablering är enkel och belysningen går att förflytta vid behov. Självklart kan man välja en fastinstallation också, allt beror på platsens förutsättningar och era specifika behov.

 

På ATA strävar vi efter att erbjuda kvalitativa lösningar som skapar en tryggare och säkrare miljö för alla. Vårt mål är att göra din vardag tryggare, vare sig du är ute och promenerar, arbetar vid vägen eller reser till jobbet.

Vår solcellsbelysning är den optimala lösningen. Den skapar trygghet och förbättrar sikten för både bilister, fotgängare och cyklister, bara genom att finnas.

Fördelen med solcellsdriven belysning är att du slipper stora markarbeten, behöver inte dra något kablage, eliminerar elkostnader eftersom du är helt oberoende av elnätet – och framför allt sparar du tid och energi.

Vi hjälper självklart till med planering, leverans och installation av solcellsbelysningen!

Läs mer om vår solcellsbelysning här.

Vill du veta mer? Kontakta några av våra säljare eller använd kontaktrutan nedan!

ATA – FOR THE LOVE OF LIVES®