Tjänster

Vare sig det handlar om att hyra ett fordon ur vår kompletta fordonsflotta eller daglig tillsyn finns vi där – vi hjälper dig under hela projektet.

Jour

Tidig morgon eller mitt i natten spelar ingen roll. Med vår jourtjänst kan du känna dig trygg dygnet runt. ATAs experter är redo att hjälpa till vid oförutsägbara situationer.

Transport & Montering

Hyr du många artiklar ur vårt hyressortiment kan det vara vara både tidskrävande och kostsamt att hämta utrustningen. Med vår transporttjänst ser vi till att artiklarna är hos er när ni behöver dom – lägg dessutom till montering så är allt på plats när ni kommer till arbetsplatsen.

Komplett fordonsflotta

Som en av få hyresverksamheter i Sverige erbjuder vi en komplett fordonsflotta. Fordonen hyrs med förare så kan ni som kund fokusera på att utföra ert arbete.

Tillfälliga signaler

Ljussignaler är väldigt viktigt för både fordon och vid trafikarbetsplatsen. Vi hjälper er att välja rätt ljusanordning för ert projekt och kan även hjälpa till att implementera ljuset på rätt sätt.

Tillsyn

Många trafikarbetsplatser står uppe under en längre period. Med vår tjänst tillsyn ser vi på ATA efter arbetsplatsen på avtalade tider och rättar till eventuella fel och kommer med tips till förbättringar av säkerheten.