Hyr trygghet hos oss (Fr.o.m 1/5 2022 är vi en del av Rentsafe AB)

ATA Rental

Vi gör din vardag enklare. ATA Rental hyr ut trafikanordningar och utför totalentreprenad vid vägarbeten i alla storlekar. Tillsammans går vi igenom projektets utmaningar och presenterar en lösning där vi antingen hyr ut enstaka produkter eller tar hand om allt – från projektledning till installation på plats.

TA-planer – grunden för vårt arbete

ATA Rental hyr ut trafikanordningar samt TMA-fordon. Dessutom ritar vi TA-planer och kan även hjälpa till med att söka polis-, schakt- och öppningstillstånd.

Samtliga projekt vi jobbar i utgår från en TA-plan. Ofta har kunden en färdig TA-plan som vi får och jobbar efter men i många fall finns det inte någon färdig TA-plan och då finns vi! ATAs konsulter har lång erfarenhet av att rita TA-planer och ser till att kunden snabbt och effektivt får en plan på plats.

Ha tillstånden på plats

Av erfarenhet vet vi att det är mycket att hålla ordning på vid våra kunders arbetsplats. Rätt utrustning ska vara på rätt plats, personalen ska kunna arbeta effektivt och säkert och rätt tillstånd ska finnas på rätt dag. Vi hjälper våra kunder att bland annat söka polis-, schakt- och öppningstillstånd.

Tjänster

När en installation har etableras fortsätter vi att stötta kunden. Det kan vara allt från att göra om TA-planen inför en flytt eller tillfälliga signaler till daglig tillsyn av hela etableringen. Vi hjälper dig att ha full kontroll på etableringen under hela projektet.

alpha60