ATA är experter på trafiksäkerhet och levererar helhetslösningar till kunder som alla har ett och samma mål – att rädda liv och skapa säkra arbetsmiljöer.

Grattis Styrhytten! Nu en Hjärtsäker arbetsplats!

ATA Academy har med hjälp av utbildare Pontus Svanberg utbildat samtlig personal på Styrhytten i Första hjälpen, Hjärt- och lungräddning-HLR/Hjärtstartare och Hjälp på väg.

Styrhytten är ett företag inom mark och entreprenadbranschen med ett stort säkerhetstänk och omtanke om sin personalstyrka på 53 medarbetare.

– För Styrhytten är säkerheten viktig både i och utanför vår anläggning,  därför valde vi att utbilda hela vår personalstyrka samt att ge våra frekventa underentreprenörer möjligheten att gå kursen. Så här i efterhand är både AB Styrhytten, våra medarbetare och underentreprenörer mer än nöjda, förklarar Sussie Axelson, Styrhytten.

En hjärtsäker arbetsplats innebär bl.a. att det finns rutiner och beredskap att kunna hantera ett plötsligt hjärtstopp. Hjärt och lungräddning kan startas omedelbart och behandling med hjärtstartare kan ske inom fem minuter.