Westminster Bridge Protection Bollard

Westminster Bridge Protection Bollard

ATG Access Westminster Bollard monterat i ett nytt revolutionerande supergrunt fundamentsystem och testats i en attackvinkel för att vara kunna vara lämplig som broskydd.

Denna nya innovativa lösningen som är Westminster Bridge Protection Bollard sitter på bara en 40 mm djup bottenplatta, vilket gör den väl lämpad för montage på broar.

Westminster Bridge Protection Bollard testades vid 48 km/h (30 km/h), med en attackvinkel för att simulera en realistisk broattack. Efter att ha varit testad för både PAS 68 och IWA 14 testades pollaren i en grupp om fem som uppnådde ett penetration på mindre än 1 m.

Den största utmaningen när det gäller broskydd är att säkerställa att brons strukturella integritet inte äventyras vid installation av säkerhetsåtgärder. Vår nya teknik löser detta med sin extremt grunda fundamentstruktur.

Fundamentet och hylsdesignen kan innehålla andra pollartyper och former om det efterfrågas.

Westminster pollaren känns omedelbart igen med sin räfflande profil och spetsiga topp. Inuti den främre strukturen finns en speciellt utformad sektion som gör det möjligt att sätta in en företagslogotyp eller liknande.

Pollaren är tillverkad av mikrokonstruktionsstål som har hög slaghållfasthet och förmågan att absorbera stora mängder energi utan att sprickor skapas, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för produkter med hög säkerhet. Manganstål är också känt för sin nötningsbeständighet som ökar pollarens livslängd.