SP400

SP400

Den aktiva pollaren SP400 är klassad enligt PAS 68 och finns i en mängd olika utseenden och driftstyper vilket gör den här produkten till en av de mest mångsidiga högsäkerhetspollarna på marknaden.

SP400 aktiv pollare erbjuder ett skydd för alla platser eller infrastrukturer som kräver begränsad åtkomst för fordonstrafik.

Våra hydrauliska säkerhetspollare erbjuder enastående säkerhet och estetik. Krocktestad enligt PAS 68 stoppar SP400 ett fordon på 7.500 kg både 64 km/h och 48 km/h. Vid 48 km/h uppnådde SP400 noll penetration vilket gör den till det idealiska valet för att skydda kritisk infrastruktur.

SP400 kan integreras med alla befintliga styrsystem eller levereras med vårt egna sofistikerade styrsystem som erbjuder nästan oändlig flexibilitet för kontroll över säkerhetspollare. SP400 drivs av ett högkvalitativt hydraulsystem som är modulärt utformat så att du kan ange arbetscykel och driftsegenskaper. Pollaren kan manövreras antingen med hjälp av en integrerad eller extern HPU.

SP400 levereras i galvaniserad yta som standard och kan målas i valfri RAL-kulör eller utrustas med en estetisk hylsa i exempelvis borstat rostfritt stål. Vi kan också förse pollaren med LED-lampor för ökad synlighet (endast galvaniserad eller målad version).

Många olika kompletterande funktioner finns tillgängliga till SP400. Detta gör det möjligt att erbjuda en helhetslösning med hög säkerhet som är visuellt tilltalande tack vare den smala profilen som gör det möjligt att montera en mängd olika estetiskt utformade hylsor över pollarkärnan.

SP400 finns också i en version med grund fundamentering som klarar ett installationsdjup på endast 176 mm, ytterligare en version som manövreras för hand och även som löstagbar pollare.