SP 40

SP 40

Nästa steg upp i vår serie av kostnadseffektiva fasta pollare, SP40, har testats med ett fordon på 7 500 kg som färdas 64 km/h.

SP40 passiv pollare är perfekt för både stads- och industrimiljöer med en tunn profil och fantastisk allroundprestanda.
Som en överbryggning mellan SP30 och SP50 har denna pollare tagits fram och testats mot ett fordon på 7500kg som färdas i 64 km/h. Med hjälp av den otroliga styrkan i sin kärna av mjukt stål lyckades SP40 stoppa lastbilen med bara 4 meters penetration. 

Pollaren levereras i galvaniserad yta som standard, vilket ger den extra långvarigt skydd. Om du behöver ett specifikt utseende för att matcha arkitekturen på din plats kan vi förse den med ytbeläggning i valfri RAL-färg du önskar eller med en dekorativ hylsa.

Denna fasta pollare i full djup har ett grunddjup på bara 655 mm. För att uppfylla PAS 69 måste pollaren installeras i en godkänt, armerat betongfundament med ett avstånd på 1,2 m mellan pollarna.
För platser med mer begränsat markdjup rekommenderar vi att du tittar på vårt sortiment av grunt monterade pollare som kräver djup på så lite som 40 mm.

Kombinerat med vårt utbud av automatiskta och demonterbara pollare kan du tillsammans med SP40 skapa ett heltäckande skydd för din etablering.