Populus Broskydd Grund

The Populus Broskydd Grund har en revolutionerande tunn kärna som passar en mängd estetiska alternativ och en höjd över marken som anses vara ”cykelvänlig”.

KROCKTESTAD LÖSNING

Det här systemet testades vid MIRA-testanläggningen i mars 2020 till både IWA 14 och PAS 68-standarden. Pollaren lyckades framgångsrikt stoppa ett 7.500/7.200 kg tungt fordon som kör med en hastighet på 30 km/h i en vinkel om 30 grader

SNABBT ATT INSTALLERA

Populus Broskydd Grund kräver endast ett djup på 40 mm för installation och erbjuder en väldigt enkel installation. Vid testuppsättningen som utfördes av MIRAs civilingenjörer, som inte hade sett systemet innan uppsättningen, Genomfördes hela installationen på 40min.

Ett minimum om 7 pollare krävs i en installation men kan byggas på i längre enheter. Designen tillåter förskjutet avstånd mellan pollare för att kunna anpassas efter bro-skarvar.

Denna innovativa produkt utformad för att undvika behovet av att gräva ner fundament i brons konstruktion.

ESTETISKA ALTERNATIV OCH LEDSTÄNGER

Med anledning av sin låga höjd är systemet cykelvänligt. Pollaren kan kläs med en estetisk hylsa i rostfritt stål som fortfarande ger en väldigt tun profil.

Systemet kan kompletteras med ledstänger och stängsel för att avgränsa fotgängares möjligheter att passera ut i vägbanan.