Titan MK II Manuell

Titan MK II Manuell är ett starkt, ekonomiskt och effektivt sätt att skydda dina viktiga infarter.

Med Titan pollare kan du vara säker på att du köper en beprövad högsäkerhetslösning. Testad enligt BSI PAS 68 stoppade Titan MK II enkelt ett 7500 kg tungt fordon som körde 80 km/h. Detta gör den till en idealisk lösning för att skydda platser från höghastighetsattacker.

Som en manuellt infällbar pollare kan Titan MK II Manuell manövreras genom enkel användning av en handhållen batteriborrmaskin eller en manuell handvev. Titan är enkel att använda och tar bara 12 sekunder att höja och sänka pollaren utan att behöva el eller hydraulik.

Eftersom lösningen inte är beroende av el för att driva pollaren är Titan MK II Manuell den perfekta omkretsskyddslösningen för en avsides liggande plats som har begränsad tillgång till en elförsörjning. Dessutom uppskattar vi att du kan spara upp till 50% med ett manuellt infällbart system jämfört mot ett helt automatiserat system.

Alla ståldelar är varmförzinkade för korrosionsskydd, vilket ökar produktens livslängd och tillförlitlighet. Standardpollaren levereras antingen galvaniserad och målad eller galvaniserad svart med ett lock av stål och två band. Alternativt kan vi erbjuda ett brett utbud av dekorativa hylsor att välja mellan eller en skräddarsydd design om det behövs.