SP180 Aktiv

SP180 Aktiv kan integreras i alla åtkomstkontrollsystem och erbjuder en skräddarsydd säkerhetslösning.

SP180-serien med pollare är en lösning, dimensionerad för att klara en väsentlig påverkan. 

SP180 Aktiv har utvecklats av vårt skickliga ingenjörsteam och är dimensionerat att stoppa ett fordon på 3 500 kg som körs i 48 km / h, pollaren ger ett motstånd på mer än 314 KJ. Förutom att de är konstruerade för att motstå en betydande påverkan, kan våra hydrauliska säkerhetspollare integreras med vilket passersystem som helst. 

Själva pollaren har en tunn design med en diameter på bara 180 mm. Den levereras i en snygg sherardiserad finish som standard. För ökad synbarhet kan vi montera ett LED-belysningslock på pollaren. 

Som med alla våra automatiska system har SP180 aktiv pollare utformats med tanke på användbarhet för att säkerställa dess livslängd. Som en del av detta är SP180 Aktiv helt kompatibel med BS EN ISO 13849: 2015, maskinsäkerhet – CE-märkning. 

SP180 Aktiv drivs av hydraulisk kraft som levereras via en extern HPU. Vi bygger med design och använder våra egna styrsystem så att vi kan anpassa dem efter varje unikt projekts förutsättningarDetta gör att SP180 Aktiv kan passas ihop med alla andra former av åtkomstkontroll.