SP1000 Demonterbar

SP1000 Demonterbar grunt monterad pollare som är utformad för att skydda platser med risk för höghastighetsattacker. Den har konstruerats för att matcha säkerhetsbetyget för vår SP1000-pollare som med grund montering som kan stoppa ett fordon på 7500 kg som färdas i 80 km/h.a

SP1000 Demonterbar ger en högsäkerhetsskyddslösning med möjlighet för användaren att ta bort de installerade pollarna för att ge tillfällig åtkomst vid behov. Detta gör det till en utmärkt produkt att komplimentera ett fast områdesskydd med pollare vid viktiga punkter där åtkomst kan behövas.

Med ett fundamentdjup på bara 400 mm minskar installationen av en SP1000 Demonterbar drastiskt mängden utgrävning som behövs, vilket minimerar den tid det tar och störningar som orsakas på platsen och dess omgivning.

Detta är en konstruerad lösning baserad på den statiska SP1000. För ett helt certifierat löstagbart alternativ rekommenderar vi att du tittar på SP400 Demonterbar Grund eller SPK12R.

Pollaren är galvaniserad som standard för extra skydd motkorrosion och levereras med två gula reflekterande band för att förbättra synligheten. Alternativt kan vi måla pollaren till valfri RAL-färg eller montera den med en skräddarsydd dekorativ hylsa för att matcha omgivningen.