Impeder 50HD Passiv

Impeder 50HD Passiv är det mest kraftfulla alternativet i Impeder-serien och har utformats för att skydda mot höghastighetsattacker från stora fordon.

Impeder pollare 50HD Passiv är det tyngsta alternativet i Impeder-serien som klarar ett fordon på 7.500 kg som färdas i 80 km/h.
Testad enligt BSI PAS 68, stoppade Impeder 50HD Passiv fordonet med mindre än en meters penetration, vilket gör det till ett utmärkt val för att skydda kritisk nationell infrastruktur där det finns en begränsad yta mellan byggnadens omgivning och själva byggnaden.

Till skillnad från andra pollare i Impeder-serien har 50HD Passiv testats med endast en enda pollare, vilket visar hur stark 50HD är.

Pollarna monteras i antingen ett armerat betongfundament eller betongingjuten I-balk. Pollarna levereras med fullständiga installationsanvisningar.

Pollare i Impeder-serien varmförzinkas enligt BS EN ISO 1461. Medan pollarna har en galvaniserad yta som standard, förstår vi att estetiken för varje plats kanske inte är densamma. Så då kan vi erbjuda Impeder Bollard 50HD Passiv pulverlackerad i valfri RAL-färg du anger, eller med en skräddarsydd dekorativ hylsa som låter dig matcha utseendet i din omgivning utan att kompromissa med säkerheten.