Impeder 30S Passiv

Impeder 30S Passiv är en kostnadseffektiv fast högsäkerhetspollare som kan stoppa ett fordon på 7 500 kg som färdas i 30 km/h.

Impeder-sortimentet av fasta HVM-pollare består av standard CHS-sektioner som gjuts in i betong eller monteras i hylsor.

Som ett utmärkt val för säkerhet i ett område erbjuder Impeder 30S Passiv en lösning som har krocktestats enligt BSI PAS 68 där den stoppade ett fordon på 7500 kg som färdades i 48 km/h.

Under testet uppnådde Impeder 30S Passiv 0 meters penetration – ett bevis på dess imponerande stoppkraft. För platser som kräver skydd vid högre hastighetsattacker kan Impeder 50S Passiv och Impeder 50 HD Passiv vara ett mer lämpligt alternativ.

Pollarna monteras i antingen ett armerat betongfundament eller betongingjuten I-balk. Pollarna levereras med fullständiga installationsanvisningar. Impeder 30S Passiv ska monteras som minimum i par.

Ytbehandlingen av pollaren sker enligt BS EN ISO 1461 som standard, vilket ger pollaren en hög nivå av korrosionsbeständighet. För platser där estetik är nyckeln kan vi pulverlackera pollaren med valfri RAL-färg eller anpassa den med en dekorativ hylsa.

Impeder 30s Passiv erbjuder ett grundare alternativ än de flesta traditionella fasta pollare, som endast kräver ett djup på 400 mm. För platser med ännu större djupbegränsningar rekommenderar vi att du tittar på vårt omfattande utbud av grunt monterade pollare.