Defender Aktiv

Defender Aktiv är en aktiv pollare krocktestad mot DOS K4 som klarar ett stort antal operationer per timme, detta gör Defender Aktiv idealisk för platser med högt trafikflöde.

Defender Aktiv är ett ekonomiskt och effektivt sätt att skydda viktiga platser mot fordonsattacker och har installerats på många platser med höga säkerhetskrav runt om i världen.

Defender Aktiv klarar av att stoppa ett fordon med vikten 6 800 kg som färdas med 48 km/h. Defender Aktiv erbjuder låga drifts- och underhållskostnader och är idealisk för att säkra breda ingångar där installation av större system av rörliga pollare krävs.

Defender Aktiv ger utmärkt framkomlighet för fotgängare och mindre fordon och kan ställas i en mängd olika arrangemang. Med den höga driftsäkerheten är den här aktiva säkerhetspollaren ett ekonomiskt effektivt val.

Samtliga ståldelar på pollaren är varmförzinkade för korrosionsskydd. Pollaren levereras signalgul som standard men finns att få i valfri RAL-kulör eller med ex. hylsa av borstat rostfritt stål.

Som med alla våra hydrauliska säkerhetspollare är styrkortet ett PLC-styrsystem som kan ställas in för att uppfylla rådande operativa krav. Pollaren kan också utrustas med en nödfunktion för extra snabb manövrering (EFO) höjas upp på endast två sekunder.