Cityscape Bom

Cityscape Bom är en svänggrind krocktestad enligt PAS 68 som kan installeras i ett markdjup på bara 300 mm och kan skydda ingångar från 4–6 meter.

Denna PAS 68 krocktestade grind öppnas och stängs manuellt och kan säkras med en manuell låsmekanism. Grinden kan öppnas både inåt och utåt. Citysape Bom har testats mot ett fordon på 7500 kg som färdades 64 km/h. Förutom dess grunda fundament ligger denna grind i framkant när det gäller teknologi då den är uppbyggd energiabsorberande fiber som assisterar grindens funktion att stoppa fientliga fordon.

Finns i borstat rostfritt stål eller lackerad yta och täcker en accesspunkt på mellan 4 och 6m i ditt områdesskydd. Denna produkt kan specificeras som höger eller vänster gångjärn och kan öppnas i båda riktningarna beroende på platsens krav.

Cityscape Bom är en estetiskt tilltalande lösning utformad för att möjliggöra fordonstillträde på oregelbunden basis. Denna produkt är idealisk för platser där det finns få trafikrörelser. Användare med hög trafikvolym kommer att dra nytta av vårt utbud av helautomatiska produkter.