ATG PF10000 Vägspärr

ATG PF10000 Vägspärr är vägspärren som erbjuder det ultimata skyddet vid infarter till anläggningar som kräver högsta säkerhet.

ATG PF10000 Vägspärrs robusta konstruktion och höga korrosionsskydd ger pålitlig prestanda över lång tid.

ATG PF1000 Vägspärr är testad och certifierad enligt BSI PAS 68 krockteststandard och stoppar ett 7 500 kg tungt fordon som kör 80 km/h. Vägspärren kan levereras i nödsnabbt driftläge (EFO), då sker höjning och sänkning på under 2 sekunder. I normal drift höjs och sänks vägspärren på 4 till 6 sekunder.

Som med alla ATG Access-produkter kan PF1000-blockeraren integreras med våra sofistikerade styrsystem som ger nästan oändlig kontroll.

Drivs med hjälp av ett hydrauliskt system, detta operativsystem är modulärt utformat så att du kan specificera arbetscykeln och driftsegenskaperna du behöver.

Vägspärrar används vanligtvis för att säkra anläggningar som har breda ingångar, där estetik inte är högsta prioritet eller där flera former av åtkomstkontroll behöver användas. Denna lösning kan levereras i bredder mellan 2000–4000 mm med en total höjd på 1050 mm. Djupet som krävs för installation är bara ca: 400 mm.

Vägspärrar är mycket effektiva när de används som en sista förnekande barriär. De kan också användas för att skapa en säker kontrollyta som gör det möjligt för säkerhetsvakter att manuellt undersöka fordon som önskar tillträde till anläggningar med mycket hög säkerhet. Om du behöver en vägspärr med ett DOS K12-krockstest rekommenderar vi att du tittar på vår vägspärr: Sentinel Vägspärr.