Säkrare vägar

 

– Med lösningar från ATA

ATAs katalog – Nu är den här!

Redan från allra första början, när vi för drygt 50 år sedan drog igång verksamheten, var vi fokuserade på att ta fram nya lösningar som bidrog till säkrare trafikmiljöer för både trafikanter och vägarbetare. Något som vi sedan dess gjort med framgång.

I den här katalogen hittar du fullt av smarta prylar som skyddar trafikanter och vägarbetare – men även avstängningsmaterial och skyltar för industrier, parkeringsområden, bensinstationer, bostadsrättsföreningar – ja, listan kan göras lång. Vi kan till och med erbjuda krocktestade och klassade skydd mot fordonshot, som uppfyller alla hårda krav.

Från prylar till lösningar
Idag har vi en massa produkter som vi är stolta över. Men fler och fler av våra uppdrag handlar om att kunna hantera hela lösningar. Komplexiteten i uppdragen ökar och marknaden omvandlas när nya aktörer och tekniker kommer in. Allt fler efterfrågar totalentreprenad där vi tar ansvar för hela lösningen – från planering till genomförande. Och runt hörnet väntar digitaliseringen i form av till exempel självkörande fordon samtidigt som antalet cyklister förväntas öka. Hur påverkar det oss och vad kan vi göra åt det?

I framkant med ATA Innovation Center
ATA satsar hårt på att ligga i framkant och tidigt förstå hur förändringarna påverkar oss. Som nischade experter kan vi göra det effektivare och säkrare än de flesta. I ATA Innovation Center samlar vi resurser för att kunna möta framtida krav och utveckla nya produkter och lösningar för att kunna vara en partner som tar hand om helheten. ATA Innovation Center ger oss också möjlighet att testa nya saker innan de ännu hamnat på marknaden.

Vi erbjuder både temporära och permanenta lösningar
Behöver du en snabb lösning på ett problem eller vill du satsa på en långsiktig, säker lösning som bygger på senaste fakta? Vänd dig till våra experter, vi är gärna med och vägleder – vare sig det gäller tillfälliga snabba lösningar vid ett akut vägarbete eller att ta ansvar för en komplett implementering av räckesskydd för en hel trafikmiljö. Vi har även ett par hundra timanställda som är beredda att rycka in med kort varsel för att dirigera trafik vid
ny- och ombyggnationer.

ATA Academy utbildar framtidens vägarbetare
ATA Academy utbildar 4-5000 personer varje år. Det är allt ifrån grundutbildningar, som krävs för att
få arbeta på vägen, till mer avancerade, där en del är förlagda på plats hos våra uppdragsgivare, andra i
våra egna utbildningslokaler. Är du nyfiken på våra utbildningar, eller hur vi kan ta fram skräddarsydda lösningar för ditt företag? Hör gärna av dig.

En del av globala Hill & Smith ATA är en del av den brittiska industrikoncernen
Hill & Smith Holdings PLC, en världsomspännande producent av infrastrukturprodukter. Det ger oss muskler att kunna utvecklas och ett stöd för att kunna agera långsiktigt och dela erfarenhet från olika delar av världen – vilket kommer dig som kund tillgodo i nya smarta lösningar och produkter.