Arbete på väg 1+2 och 3A i Göteborg

Vart välkommen på utbildning hos oss i Göteborg. Mellan 30/1-1/2 kan ni nu boka in utbildningarna Arbete på väg, nivå 1+2 och Arbete på väg, nivå 3A.

Klicka här för att boka en plats!

Arbete på väg, nivå 1 & 2

Utbildningen Arbete på väg nivå 1 & 2 utgår från Trafikverkets kompetenskrav och riktar sig till alla som arbetar med vägarbete eller liknande oavsett om det är byggande, underhåll eller drift. Utbildningen ger även kunskap och behörighet att utrusta och utmärka sitt eget fordon samt hur fordonet ska placeras för att uppnå en säker arbetsmiljö samt en hög trafiksäkerhet för trafikanterna.

Läs mer om utbildningen…

Arbete på väg, nivå 3A

Utbildningen Arbete på väg nivå 3A utgår från Trafikverkets kompetenskrav och vänder sig till personal som ska utföra eller ha kunskap om hur man utformar, utmärker och underhåller en säker vägarbetsplats. Utbildningen ger behörighet för att kunna stå som utmärkningsansvarig samt vara gruppansvarig för rörliga och intermittenta arbeten. Även personer som har ansvar enligt BAS-P eller BAS-U bör ha denna kompetens.

Läs mer om utbildningen…

Om ATA Academy

ATA fick redan 1995, som en av de första aktörerna, förtroendet att erbjuda dåvarande Vägverkets kurser. I över 20 års tid har vi förvaltat förtroendet och genomfört tusentals utbildningar för människor runt om i Sverige som i någon form har vägen som sin arbetsplats.Vårt uppdrag är livsviktigt. Att ge dig kompetens för att kunna ta beslut som är avgörande för din egen, såväl som andra trafikanters, säkerhet. Tillsammans bygger vi ett säkrare samhälle som räddar liv. Eller som vi uttrycker det i vår slogan: ATA – For the love of lives.